Pieksämäen ilma-asekilpailut 3.-4.2.07

Kilpailuohjeet
Kilpailuissa noudatetaan SAL:n kilpailutoiminnan yleissääntöjä ja ohjeita, SAL:n lajisääntöjä ja näitä kilpailun järjestäjän antamia ohjeita

 

Kilpailun johto

Kilpailukortit
Jaetaan kilpailutoimistosta, joka sijaitsee Pieksämäen urheilutalon aulassa. Kilpailutoimisto on avoinna lauantaina 3.2. klo 7:30 – 17:00 ja sunnuntaina 4.2. klo 8:00 – 13:00.

Ase- ja varustetarkastus
Sijaitsee urheilutalon aulassa kilpailutoimistoa vastapäätä. Tarkastuspiste on avoinna lauantaina 3.2. klo 7:30 – 16:00 ja sunnuntaina 4.2. klo 8:00 – 11:35.

Radat ja ampumapaikat
Kaikki perus- ja finaalikilpailut ammutaan urheilutalossa, samoin kuin kaikki tukiampujien suoritukset, jotka ammutaan finaaliradalla.

WC:t urheilutalon alakerrassa.

Tulostaulut
Virallinen tulostaulu on kahvion seinällä. Tulosten online-seuranta kahvion seinällä ja finaaliradan yläpuolella. Tulokset julkaistaan internetissä osoitteessa www.veevee.info/pieksa2007 sekä SAL:n sivuilla. Monistettuja tulosluetteloita voi ostaa kilpailutoimistosta (50 snt/sivu).

Palkinnot
Jokakodin taloustavaraa; palkintojen määrä sarjoittain selviää kilpailupaikalla. Palkintokoroke sijaitsee finaaliradan ja katsomon välissä.

Kisakanttiini
Kisakanttiini on sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Kanttiinissa on myynnissä kahviotuotteita.

Huom!
Aseiden säilytys yön yli on mahdollista urheilutalon alakerrassa, avain kahviossa.

PiekSAlaiset  kumppaneineen toivottavat ampujat tervetulleiksi uuteen Pieksämäen kaupunkiin!