9.8.2009   Kilpailut ohi
Pistoolilajien SM-kilpailut ovat päättyneet ja tulokset on julkaistu. Mitalitilaston ykkönen oli Lahden Ampumaseura 5 kultamitalilla ja yhteensä 11 mitalilla.

9.8.2009   Sunnuntain väliaikatulokset
urheilu- ja pienoispistooli aamupäivän lajina. Naisten urheilupistoolin finaali klo 14:15 ja 25m isopistooli iltapäivän lajina alkaen klo 15:15.

8.8.2009   Lauantain tulokset
Lauantain tulokset päivitetty. Sunnuntaina jälleen uutisikkunassa uudet linkit epävirallisiin väliaikatilanteisiin ja viralliset tulokset vasemman palkin linkeissä, kun tulokset on vahvistettu.

7.8.2009   Marko Räsänen olympiapistoolin mestari
Kokeneet Markot Räsänen ja Talvitie eivät antaneet nuorten haastajien Teijo Kimpimäen ja Rami Viljamaan yllättää olympiapistoolin jännittävässä kilpailussa. Vielä neljänteen finaalisarjaan lähdettäessä Kimpimäki piti kärkipaikkaa, mutta viimeisen sarjan paremmilla tuloksilla Markot pudottivat Kimpimäen pronssille. Talvitien finaalisarja 201,0 on tiettävästi ensimmäinen suomalaisampujan 200 pisteen ylitys.

4.8.2009   Eräluettelon päivitys
Bittiavaruuteen eksyneitä ilmoittautumisia lisätty eräluetteloon. Aikaisemmin julkaistuja paikkoja ei ole muutettu.

28.7.2009   Kuvia lisää
Kuvagalleriaan on lisätty joitakin sunnuntai-iltapäivän kuvia.

26.7.2009   Tulokset päivitetty
Veteraanisarjojen kilpailujen tulokset on päivitetty yhteen html-tiedostoon ja lajikohtaisiin tulostettaviin pdf-tiedostoihin. Mitalitilasto on myös julkaistu. Kuva-albumista löytyy kuvia kaikilta kilpailupäiviltä. Kuvagalleriaa täydennetään vielä alkuviikosta. Kiitos kaikille kilpailijoille. Palautetta voitte lähettää kilpailun sähköpostiin.

Vajaan kahden viikon päästä vuorossa ovat Y ja N -sarjojen SM-kilpailut.

26.7.2009   Ennätystehtailua
Sunnuntaina ampujia suosii aurinkoinen sää. Kauden tärkeimmässä kilpailussa on tehty runsaasti kauden parhaita tuloksia, ja niistä luultavimmin suurin osa jää vuoden lopussa kirjattavaan ensimmäiseen veteraanisarjojen SE-tilastoon.

25.7.2009   Sateen ropinaa
Veteraanisarjojen kilpailuviikonlopun toinen päivä tarjosi tasaisasta sadetta lähes koko päivän. Viimeisen erän aikana sää poutaantui ja aurinko pilkahteli pilvien lomasta. Päivän lajeina olivat 50m pistooli ja isopistooli.

24.7.2009   Veteraanien kisat aloitettiin olympiapistoolilla
Aurinkoisessa, mutta tuulisessa säässä käynnistyivät veteraanisarjojen SM-kilpailut. Perjantaina ratkottiin mestaruudet olympiapistoolissa. Tulokset ja valokuvat löytyvät vasemman valikon linkeistä.

21.7.2009   Kilpailuohjeita
Kilpailuohjeet ovat yhteiset molemmille viikonlopuille. Y ja N -sarjojen kilpailuviikonlopun juryn kokoonpano tarkentuu veteraanien kisaviikonlopun jälkeen ja siltä osin kilpailuohjeita päivitetään Y&N -sarjojen kilpailua edeltävällä viikolla.

16.7.2009   Y ja N -sarjojen eräluettelot
Y ja N -sarjojen eräluettelot on julkaistu selattavassa ja tulostettavassa muodossa. Mahdollisista virheistä ilmoitus sähköpostilla osoitteeseen pistoolism2009@veevee.info.

14.7.2009   Aikataulu Y ja N sarjoihin
Y ja N -sarjojen kilpailuviikonlopun aikataulu on vahvistettu. Olympiapistoolin kolmannesta erästä muodostetaan ns. kuuma erä. Alustavaan aikatauluun tehtiin lisäyksenä oma erä P4 -pistoolikilpailulle. Eräluettelot julkaistaan perjantaina 17.7.

50m pistooliin otetaan KY:n pykälät huomioiden tulosten perusteella 40 kilpailijaa. Mikäli karsiutuneiden kilpailijoiden johdosta ilmoitetut joukkueet eivät voi kilpailuun osallistua, järjestäjä palauttaa joukkuemaksut seuralle. Tilinumeron palautettavaa maksua varten voi ilmoittaa kilpailutoimistoon tai kilpailun sähköpostiosoitteeseen pistoolism2009@veevee.info.

13.7.2009   Päivityksiä
Veteraanisarjoen eräluetteloihin on tehty joitakin lisäyksiä. Y- ja N -sarjojen ilmoittautuneiden listat on päivitetty.

11.7.2009   Ilmoittautumiset päivitetty
Y ja N -sarjojen kilpailuviikonlopun ilmoittautumiset on päivitetty muutama tunti ennen ilmoittautumisajan päättymistä saapuneiden sähköpostien osalta. SAL:n sivuilla julkaistussa kilpailukutsussa on ollut virheellinen shköpostiosoite ilmoitautumisille. Kisasivuilla osoite on oikein. Mikäli ilmoittautumisia puuttuu julkaistuilta listoilta tai tiedoissa on virheitä niin täydennykset ja korjaukset tulee lähettää osoitteeseen pistoolism2009@veevee.info. Eräluettelot laaditaan ja julkaistaan viikolla 29.

10.7.2009  Ilmoittautumisten päivitys
Y ja N-sarjojen ilmoittautumiset päivitetään seuraavan kerran ilmoittautumisen päättymisen jälkeen lauantaina 11.7.

5.7.2009  Eräluettelot
Veteraanisarjojen kilpailun eräluettelot on julkaistu sekä html-muodossa, että ladattavassa ja tulostettavana pdf-tiedostona.

29.6.2009  Ohjelma ja eräluettelo
Ilmoittautumisaika veteraanisarjoihin on päättynyt. Tarkennettu kilpailuohjelma julkaistaan 1.7. ja eräluettelotkin viimeistäään viikonloppuna. Y- ja N-sarjojen ensimmäinen ilmoittautuneiden lista on nyt julkaistu. Listaa päivitetään tulevalla viikolla noin joka toinen päivä eli Kainuun Rastiviikon välipäivinä.

21.6.2009  Ensimmäinen lista julkaistu
Juhannuksen alla ilmoittautumisliikenne vilkastui ja niinpä on syytä aloittaa ilmoittaumislistojen julkaisu. Listojen tarkoitushan on se, että ilmoittautumistiedot tarkistetaan ja mahdolliset virheet korjataan ennen eräluetteloiden julkaisua. Ilmoittautumiset ja mahdollisten virheiden korjaukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen pistooliSM2009@veevee.info.
Juhannuksen jälkeisen viikon perjantaina päättyy veteraanien SM-kilpailun ilmoittautuminen. Y- ja N-sarjojen kilpailun ilmoittautumisen takaraja on 10.7.


1.5.2009  Ilmoittautumislomake
Ilmoittautumisen voi sähköpostiviestin lisäksi tehdä lomakkeella. Lomake on excel-taulukko, joka on ennen täyttöä tallennettava omalle koneelle. Tallennetulle lomakkeelle täytetään kilpailijoiden tiedot ja lomake lähetetään sähköpostin liitetiedostana osoitteeseen pistoolism2009@veevee.info.


1.5.2009  Kisasivujen avaus
Vuoden tauon jälkeen pistoolin 25 ja 50 metrin lajien SM-kisat järjestetään KSA:n radalla Laukaassa. Heinäkuun 24. - 26. ampuvat mestaruuksista ikämiehet ja -naiset. Elokuun toisena vikonloppuna 7. - 9.8. ratkotaan Y ja N -sarjojen Suomen mestaruudet.