29.7.2019   Tulosluettelot
SM-viikonlopun tulokset löytyvät html-formaatissa ja virallisena pdf-julkaisuna. Html-formaatista löytyvät ampujien tuloskortit ja pdf-julkaisusta tulosten lisäksi mitalitilasto ja Pohjolan malja -pisteet

26.7.2019  Kisakanttiini
Tänä vuonna kisakanttiinista vastaa Jyväskylän Maanpuolutusnaiset ry. Lauantaina tarjolla kahviotuotteiden lisäksi myös keittolounas.

17.7.2019   Päivityksiä eräluetteloihin
Eräluetteloihin on korjattu ilmoittautumisten virheellisiä kirjauksia ja lisätty bittiavaruuteen hukkuneita ilmoittautumisia. Muutoksilla ei ole vaikutusta aikatauluihin. Olympiapistoolin M-sarjan aikatauluun ja eräluetteloon on lisätty tarkentavat maininnat 2. puolikkaan erien toteuttamisesta 1. puolikkaan tulosten perusteella.

13.7.2019   Ilmoittautumisten tarkistus
SAL:n sivuilla on maininta ilmoittautumisesta 14.7. asti, joten ilmoittautuminen on avoinna sunnuntai-iltaan asti. 12.7. mennessä ilmoittautuneet on julkaistu kisasivuilla. Mahdollisista virheistä korjaukset sähköpostilla osoitteeseen pistoolism@veevee.info.

18.6.2019   Ilmoittautumislomake päivitetty
Ilmoittautumislomaketta on päivitetty osallistumismaksujen osalta. Kuten kilpailukutsussa ilmoitetaan henkilökohtainen osallistumismaksu on 35€ ja joukkuemaksu 30€.

4.6.2019   Ilmoittautumislomake
Avaa ilmoittautumislomake (excel-taulukko), tallenna, täytä ja lähetä sähköpostin liitetiedostona.

Joukkueet ilmoitetaan kirjoittamalla sukunimi-sarakkeeseen joukkue ja sarjatiedot-sarakkkeeseen mihin sarjaan joukkue ilmoitetaan. Mikäli useampia joukkueita samaan sarjaan, niin seuralyhennesarakkeeseen lyhenteen perään joukkeen nro I, II jne...
Joukkueen ampujat ilmoitetaan kilpailupaikalla.

4.6.2019   SM 2019 -sivut avattu
KSA:n radalla Laukaassa ammutaan kesällä 2019 SM-kisat 25m:n ja ja 50m:n pistoolilajien M ja N -sarjoissa sekä vammaisampujien M ja M50-75 -sarjoissa.